Dating Nieuws

Het aantal meldingen datingfraude stijgt schrikbarend

Het aantal meldingen datingfraude stijgt schrikbarend Het aantal meldingen van oplichting via datingsites is schrikbarend gestegen. Er kwamen in de eerste tien maanden van dit jaar al meer meldingen binnen dan in heel 2014. Dat schrijft de NOS woensdag op basis van cijfers van de Fraudehelpdesk. Tot november gaat het al om 263 meldingen.  Mensen die online op zoek gaan naar liefde, maken soms na verzoek geld over aan een persoon waarmee ze contact hebben. Meer »


Miljoenen eis om vrouwenbots

Miljoenen eis om vrouwenbots Een Amerikaanse man die op vreemdgaanderssite Ashley Madison een account onderhield, heeft de datingsite aangeklaagd omdat bleek dat een groot deel van de vrouwen in feite een bot was. David Poyet eist daarom 5 miljoen dollar van Avid Life, het moederbedrijf van Ashley Madison. Hij claimt dat de site haar gebruikers misleidde en een "leger aan vrouwenbots" in dienst had, schrijft Courthouse News uit Los Angeles. Meer »


Half miljoen Nederlanders zijn eenzaam

Half miljoen Nederlanders zijn eenzaam Bijna een half miljoen mensen in Nederland (zo'n 4 procent van de bevolking) voelt zich eenzaam. Een groot gedeelte van die groep bestaat uit mannen die ouder zijn dan 75 jaar. Ongeveer een op de acht mannen (12 procent) boven die leeftijd zegt zich eenzaam te voelen, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek vrijdag. Bij de vrouwen boven de 75 jaar is dat 5 procent. Het gaat alleen om ouderen die zelfstandig wonen. Meer »


Celstraf voor datingsite Tinder-afpersers

Celstraf voor datingsite Tinder-afpersers Twee 'Tinder-afpersers' uit Leidschendam hebben celstraffen gekregen voor hun praktijken. De twee mannen van 26 en 31 persten jonge vrouwen af, die ze via datingsites en de dating-app Tinder hadden leren kennen. De jongste van de twee, Dennis M., moet drie jaar de cel in van de Haagse rechtbank. De 31-jarige Yassin El A. heeft 26 maanden cel gekregen, waarvan 8 voorwaardelijk. Meer »


Veel wachtwoorden van Ashley Madison-hack makkelijk te kraken

Veel wachtwoorden van Ashley Madison-hack makkelijk te kraken Een deel van de wachtwoorden afkomstig van de Ashley Madison-hack zijn makkelijk te kraken. De versleuteling gebruikt voor de wachtwoorden is door een programmeerfout makkelijk te omzeilen. Dat meldt Ars Technica.  Bij de hack van vreemdgangerssite Ashley Madison werden de klantgegevens van 36 miljoen gebruikers gestolen. Daarbij werden ook wachtwoorden bemachtigd. Meer »


Gehackte datingsite Ashley Madison ontkent gebrek aan vrouwen

Gehackte datingsite Ashley Madison ontkent gebrek aan vrouwen De gehackte datingsite Ashley Madison ontkent dat er een gebrek aan vrouwen is op de site. Afgelopen week hebben vrouwen meer dan 2,8 miljoen berichten verzonden. Dat stelt de datingsite in een blogpost. Volgens Ashley Madison waren er vorige week 87.596 vrouwen actief. Ashley Madison reageert hiermee op een recente analyse van Gizmodo. Meer »


Vreemdgangers datingsite Ashley Madison zocht al jaren tevergeefs naar koper

Vreemdgangers datingsite Ashley Madison zocht al jaren tevergeefs naar koper Het moederbedrijf van Ashley Madison, waarvan onlangs miljoenen klantgegevens online werden gezet door hackers, zocht al minimaal drie jaar tevergeefs naar een koper. Dat meldt Reuters op basis van interne documentatie en e-mails van Ashley Madison die via de hack werden buitgemaakt en vorige week online zijn gezet. Meer »


Directeur datingsite Ashley Madison stapt op na hack

Directeur datingsite Ashley Madison stapt op na hack Noel Biderman, directeur van de datingsite voor vreemdgangers Ashley Madison, stapt op.  Dat maakte het bedrijf vrijdag bekend. Biderman was ceo van Avid Life Media, het moederbedrijf van Ashley Madison.  Biderman en Avid Life Media gaan volgens een statement van het bedrijf "na onderling overleg" uit elkaar. Meer »


Gehackte datingsite werkte aan app om andermans vrouwen te keuren

Gehackte datingsite werkte aan app om andermans vrouwen te keuren De onlangs gehackte datingsite Ashley Madison zou plannen hebben gehad voor een app waarin mannen elkaars vrouwen konden keuren door er geld op te bieden. Dat ontdekte The Daily Dot in documenten van de datingsite, die door de hack op straat kwamen te liggen. Het moederbedrijf van Ashley Madison, Avid Life Media, zou intern enthousiast zijn over de app 'What's Your Wife Worth'. Meer »


Gehackte vreemdgangers datingsite Ashley Madison centraal in nieuwe televisieserie

Gehackte vreemdgangers datingsite Ashley Madison centraal in nieuwe televisieserie De gehackte datingwebsite Ashley Madison is het onderwerp van een nieuwe, fictieve televisieserie geworden. Producenten Steven Marrs en Courtney Hazlett zijn bezig de serie (werktitel Thank You Ashley Madison), voor Marblemedia te ontwikkelen, schrijft The Hollywood Reporter. De website werd opgericht door Noel Biderman, maar de producenten wilden zich niet op hem richten. Meer »


Gedupeerden klagen vreemdgangerssite Ashley Madison aan

Gedupeerden klagen vreemdgangerssite Ashley Madison aan Gedupeerden hebben de gehackte datingsite voor vreemdgangers Asley Madison aangeklaagd.  Volgens de slachtoffers hebben de site en het moederbedrijf, Avid Life Media, onvoldoende gedaan om hun privacy te beschermen, meldden Amerikaanse media. Volgens CNN zijn rechtszaken aangespannen in de staten Californië, Texas en Missouri. Zeker acht anonieme eisen allemaal meer dan vijf miljoen dollar (zo'n 4,4 miljoen euro) aan schadevergoeding. Meer »


Gehackte datingsite Ashley Madison brak in bij concurrent

Gehackte datingsite Ashley Madison brak in bij concurrent De toenmalig technisch directeur van vreemdgangerssite Ashley Madison heeft een concurrent gehackt vlak voor de datingsite zelf slachtoffer werd van hackers. Dat blijkt uit e-mailconversaties tussen de voormalig technisch directeur Raja Bhatia en Noel Biderman, de ceo van Ashley Madison. De e-mails zijn door de hackers van de datingsite online gezet samen met gegevens van 37 miljoen leden. Meer »


Twee klanten Ashley Madinson plegen zelfmoord na hack

Twee klanten Ashley Madinson plegen zelfmoord na hack Twee klanten van de vreemdgangerssite Ashley Madison hebben zelfmoord gepleegd nadat hackers hun klantgegevens hadden gelekt. Dat meldt de BBC maandagmiddag op basis van informatie van de Canadese politie. De politie heeft bevestigd dat Avid Life Media, de eigenaar van Ashley Madinson, 500.000 Canadese dollar (ongeveer 325. Meer »


Lek vreemdgangerssite Ashley Madison werd verspreid via Nederlandse server

Lek vreemdgangerssite Ashley Madison werd verspreid via Nederlandse server De gegevens uit het tweede lek bij vreemdgangerssite Ashley Madison werden verspreid via een Nederlandse server.  Dat blijkt uit het ip-adres van de zogenoemde seeder, meldt Tweakers zondag. Het lek werd verspreid via een torrent. Computers die over het volledige bestand beschikken en dat via het torrent-netwerk delen met anderen, worden seeders genoemd. Meer »


Gegevens zeshonderd Nederlanders gelekt na hack bij Ashley Madison

Gegevens zeshonderd Nederlanders gelekt na hack bij Ashley Madison Bij de hack op vreemdgangerssite Ashley Madison zijn ook de gegevens van bijna zeshonderd Nederlanders op straat komen te liggen. Dat meldt RTL Nieuws vrijdag op basis van door hackers gepubliceerde data.  In totaal zijn de gegevens van 37 miljoen leden van de datingsite voor mensen die willen vreemdgaan online gezet. Slechts 594 daarvan komen uit Nederland, nog geen 0,002 procent. Meer »


Vreemdgangerssite Ashley Madison wist van slechte beveiliging

Vreemdgangerssite Ashley Madison wist van slechte beveiliging De top van vreemdgangerssite Ashley Madison zou zich al enige tijd zorgen maken om de slechte beveiliging van de site. Dat blijkt uit interne documenten van het bedrijf, die woensdag samen met de ruim 37 miljoen klantgegevens online werden gezet door hackers, meldt Buzzfeed. De site heeft nog niet bevestigd dat de gegevens autentiek zijn. In de interne vragenlijst worden werknemers gevraagd of zij zorgen hebben over het bedrijf. Meer »


Hackers verspreiden meer klantdata vreemdgangerssite Ashley Madison

Hackers verspreiden meer klantdata vreemdgangerssite  Ashley Madison Hackers hebben meer gegevens verspreid van klanten die een account hadden bij de Amerikaanse overspelsite Ashley Madison. Eerder werd al een klein deel van die data op internet gezet, maar dinsdag verspreidden de hackers een veel grotere hoeveelheid klantgegevens. Er werd maar liefst 9,7 GB aan gestolen bestanden op internet gezet. Ashley Madison richt zich op vreemdgaan. ''Het leven is kort. Ga vreemd'', luidt de slogan van de site. Meer »


Gehackte overspelsite Ashley Madison laat gebruikers gratis account verwijderen

Gehackte overspelsite Ashley Madison laat gebruikers gratis account verwijderen De gehackte datingsite Ashley Madison, die zich richt op vreemdgangers, laat gebruikers hun account gratis verwijderen na een grote hack. Dat heeft de site bekendgemaakt in een verklaring.  Bij een hack werden gegevens van de 37 miljoen gebruikers van Ashley Madison buitgemaakt. Meer »


Hackers dreigen gegevens vreemdgangerssite Ashley Madison te openbaren

Hackers dreigen gegevens vreemdgangerssite  Ashley Madison te openbaren De Amerikaanse vreemdgangerssite Ashley Madison is gehackt. De hackers dreigen de gegevens van 37 miljoen gebruikers openbaar te maken. Directeur Noel Biderman van Avid Life Media, het moederbedrijf van Ashley Madison, bevestigt de hack tegenover Krebs on Security. Meer »


Datingsite beautifulpeople verwijdert 3.000 profielen van ‘lelijke’ mensen

Datingsite beautifulpeople verwijdert 3.000 profielen van ‘lelijke’ mensen Datingsite beautifulpeople.com heeft afgelopen week drieduizend leden verwijderd, omdat ze niet zouden voldoen aan de schoonheidsstandaard. Eigenaren Genevieve en Greg Hodge verklaarden zich nader in een persbericht: “Het klinkt misschien naar, en het is ook het allermoeilijkste voor ons om te doen. Meer »


Rijke vrijgezellen opgelicht op datingsites

Rijke vrijgezellen opgelicht op datingsites Criminele bendes hebben een nieuwe doelwit gevonden: rijke vrijgezellen. Interpol waarschuwt dat oplichters zich richten op vrouwen van middelbare leeftijd, die ze via datingsites strikken. Tegenover Newsweek vertelt een adviseur van Interpol over de oplichtingsmethode. Vooral gescheiden vrouwen zijn het slachtoffer van criminelen die nepaccounts maken op datingsites. De frauders komen vooral uit Oost-Europese en Zuid-Europese landen. Meer »


Singlesplace.nl al meer dan vijf jaar succesvol in gratis dating

Singlesplace.nl al meer dan vijf jaar succesvol in gratis dating Singlesplace.nl is en blijft gratis dating aanbieden via haar datingsite! Na een kleine vijf jaar dat Singlesplace.nl bestaat hebben al duizenden singles gratis gebruik kunnen maken van haar diensten. Inmiddels blijkt dat gratis dating met name de laatste jaren hoogtij viert in Nederland, per dag komen er vele singles bij die op zoek zijn naar een date, vriendschap of een relatie. Meer »Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?